skip to Main Content
+36 30 936 7234 axterkft@axter.hu Hétfőtől-péntekig 8-12-ig és 13-16-ig+36-30/9367-234

kozponti-porszivoAz élet természetes velejárója a takarítás. A központi porszívó rendszer alkalmazása új fejezetet nyit a takarításban. A központi porszívó rendszer egy falba épített, külső csatlakozókkal ellátott csőhálózatból és egy fixen telepített nagy szívóerejű porszívógépből áll.

Többlakásos társasházakban és a családi házakban a háztartási rendszerek tökéletes tisztaságot varázsolnak otthonunkba.

Szállodákban, panziókban a porszívózás nem zavarja a pihenni vágyó vendégek nyugalmát, így a takarítás észrevétlen és gyors.

A rendszerre csatlakoztatható speciális szívófejek segítségével a fogtechnikai laborokban keletkezett csiszolás apró szemcséi gyorsan és hatékonyan eltávolíthatók. A rendszer kiválóan alkalmas fodrász szalonokban keletkezett apró haj és por könnyed eltakarítására

Ipari üzemekben is rendkívül praktikus a központi porszívó rendszer használata, mivel a különböző funkciójú szívófejek szinte minden fajtájú és méretű felületen alkalmazhatók.

A központi porszívórendszer előnyei:

  •  A beszívott levegő a szabadba távozik, ezáltal megszűnik az állandó porkörforgás.
  • A legfinomabb porszemcséket és az atkákat is eltávolítja.
  • A gépet nem kell magunk után húzni.
  • Nagy szívóerővel rendelkezik
  • Csendes.

A háziasszonyok munkáját jelentősen megkönnyíti a bútorba vagy falba építhető szemétlapát adapter, mely szintén a rendszer része. Az adapter elé söpört morzsákat és kisebb konyhai szemeteket egy könnyed mozdulattal eltávolíthatjuk a lakótérből. Takarítás közben mások nyugalmát sem zavarjuk.

A központi porszívó rendszer zajmentes, gyors, fizikailag megkönnyíti a takarítást, hiszen nem kell a nehéz takarítógépet és az elektromos zsinórt magunkkal vinni, és szintek között mozgatni. A különböző takarítófejek segítségével a legkülönfélébb szemetet is el lehet távolítani, illetve a legkisebb sarkot is el lehet érni.

A porszívó rendszer speciális kialakítása réven fényezőműhelyekben tökéletes porelszívást biztosít. Gépkocsi szervízekben jelentősen megkönnyíti a gépjárművek takarítását.

A zajmentes takarítás külön előnye, hogy nem kell a takarítással otthon megvárni, míg mindenkinek megfelelő az időpont. A központi porszívó mellet nyugodtan lehet tanulni, TV-t (focit) nézni. Panziókban megüresedet szobák takarításkor nem zavarja a még pihenő vendégeket. Ezen kívül ipari felhasználása is népszerű pl.: varrodákban, autókozmetikában, lovardákban stb.

Már nem csak kertes házakban alkalmazható, de lakótelepi lakásokba is beépíthető. A központi gépet akár az erkélyre, akár a lakótérbe helyezzük, a legfontosabb, hogy a beszívott levegő az allergiát okozó anyagokkal együtt a szabadba távozhasson. Ez csak a központi porszívó rendszerrel érhető el.

A takarítást rendkívül hatékonnyá teszi, hiszen a beszívott levegőt nem a légtérbe fújja vissza, így jelentősen csökken a bútorokra leülepedő por mennyisége. Nem is beszélve a sokszor allergiás tüneteket okozó poratkákról, melyeket a központi porszívó rendszer szintén hatékonyan távolít el a lakásából!

Back To Top