skip to Main Content
+36 30 936 7234 axterkft@axter.hu Hétfőtől-péntekig 8-12-ig és 13-16-ig+36-30/9367-234
Hörmann garázskapu - logó

A garázskapu a ház legnagyobb nyílászárója, ezért megfontoltan kell ki választani, hogy milyen is legyen. Ebben szeretnénk a segítségére lenni. A nyílászárók kiválasztása általában az ablakokkal, bejárati ajtókkal kezdődik. Ezek után jön a következő lépés: a  garázskapu kiválasztása.

Egyik legfontosabb szempont a garázskapu illeszkedése a többi nyílászáróhoz stílusában és színében. Ennek eldöntésére rengeteg szín és mintázat között választhatunk ,és még szakmai segítség sem szükséges hozzá.

A következő lépés a kapu típusának kiválasztása -billenő vagy szekcionált, illetve hőszigetelés nélküli vagy hőszigetelt kapu. Itt már tanácsos kikérni tapasztalt szakember véleményét, ugyanis a garázskaput is sok-sok évig szeretnénk használni, így a jó választás rengeteg bosszúságtól kímél meg bennünket.

Harmadik lépés: a beszerelés helyének felmérése. Ha még nincs kész a nyílás, mindenképen egyeztessünk szakkereskedőnkkel, hogy milyen méretek szükségesek a kiválasztott garázskapu beszereléshez, és a nyílást eszerint kell kialakítatni. Ha már kész a nyílás, gondos felméréssel lehet eldönteni a beépítendő kapu méretét

Itt Ön megtalálja elképzeléseinek megfelelő garázskaput !

Back To Top